Mari-Elina Koivusalo Bloggailen arjen pienistä asioista ja joskus hieman suuremmistakin.

Kaikki blogit puheenaiheesta Kulttuurimaisema

Hallituksen menestystarinasta tuli menetystarina tuulivoima huijauksessa.

Tuulivoimasta piti poliittisella ohjauksella tulla yhteiskuntaa hyödyttävä energiamuoto Suomeen, se muodostui heti pelkästään tukijärjestelmää kuppaavaksi huijaukseksi.

Tuulivoima nauttii Suomen supertariffista, jonka tuotot valuvat suurelta osin ulkomaisten sijoittajien taskuun. Tuulivoiman suurin ongelma on, ettei se vastaa kysyntään ja silti se maksaa veronmaksajille aivan tolkuttomasti. Sen jännite ei tahdo kelvata samaan verkkoon kuin muu sähkö, vaan sille pitää usein tehdä omaa siirtolinjaa. 

Rahat tai henki! Otan molemmat, kiitos.

Ei uusia maisema-alueita ilman paikallista suostumusta

Ympäristöministeriö esittää 183 kohdetta valtakunnallisesti arvokkaiksi maisema-alueiksi. Uusia maisema-alueita juuri valmistuneessa päivitysinventoinnissa on 59, joista suurin osa sijaitsee Ylä-Lapissa. Merkittävimpiä tällaisia kokonaisuuksia ovat Käsivarren suurtunturit, Kaunispää, Inarijärven ja Juutuanjoen maisemat, Ukonjärvi ja Myössäjärvi sekä koko Tenonlaakso.

Aito konservatiivi valitsee lähiön

Väljät ja koruttomat lähiöt luonnonvaraisine pihapiireineen on sellaista suomalaisuutta jota aito konservatiivi arvostaa. Kaikki jotka päästävät suustaan ajattelemattomuuksia lähiöistä ovat poliittisen agitaationsa sokaisemia.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä